Select Page

Copyman bekt als naam natuurlijk al lekker. En het mooie is: hij doet meer dan alleen maar ‘iets met tekst’.

Copyman begint bij de bron, de identiteit. En geeft stap voor stap invulling aan je merk. Hij verzint zelfs een naam, een pay-off, een concept, inclusief visual en compleet met rationale waarmee je je communicatie zelfstandig een stap verder brengt. Identity Copy, lekker bezig.

Campagnes doet ‘ie ook. Niet alleen natuurlijk, samen. Met jou, met een strateeg, een art-director, drukker, wie dan ook maar nodig is.

Sjoege heeft ‘ie van design, een scherp oog. Ontwerpen die vaak meer het gevolg zijn van zijn concepten, dan zomaar een plaatje bij zijn praatje.

Copyman is een flexibel bureau, dat je kunt inschakelen naar je behoefte aan beter werk met minder fte’s. Zonder overhead, zonder fraaie chesterfields in de gang met opgedirkte wannabee achter de receptie. Copyman rekent voor zijn werk. Niet voor waar hij werkt.

Natuurlijk, tekstjes doet ‘ie ook. En goed ook. Maar Copyman is meer dan tekstschrijver. Die worden – kort door de bocht – betaald per woord. Copyman krijgt liever betaald voor zo min mogelijk. Daar waar, laat hij.

Gratis klusjes doet ‘ie niet. Die besteedt hij uit aan zijn fusiepartner Gekke Henkie. Henkie doet er 1 per jaar. In aanmerking komen voor zijn diensten? Vul hieronder je gegevens en je vraag in. Misschien neemt hij dan contact met je op. Laatste keer was zijn internet afgesloten. XS4ALL!

Ach. Waarschijnlijk kennen we elkaar al. En is deze introductie helemaal niet nodig. Mocht je toch een face to face willen, bel dan gewoon ff.
06-11606929.

KvK 75278529 | BTW 131351059b03 | yuri@copyman.nl